BOETIEKHOTEL

De omgeving

Slapen bij Jacob is een bijzondere manier om Twente te ontdekken.

Lonneker ligt in een zeer bosrijk en groen natuurgebied, net buiten de drukte van de stad, maar je fietst binnen 15 minuten het centrum van Enschede in. 

Er zijn ontzettend veel fiets- en wandelroutes in de omgeving. Twente heeft erg goede fietswegen en voor ieder wat wils, mooie routes van 20 km tot de echte uitdagingen van zo’n 65km. Fietsen huren? Dat doe je zeer gemakkelijk via: https://www.actieftwente.nl/fietsverhuur/reserveren/?locatie=dorpsstraat+149+lonneker

Lonneker is een knus, fijn dorp en er wordt veel georganiseerd. Verschillende feestjes op het plein, zoals een groot Oktoberfest, maar ook op het oogstfeest in september ontmoeten vele dorpsbewoners elkaar en worden er broodjes gebakken, zijn er ritjes met paard en wagen en is er tijd voor een gezellige borrel tijdens de verschillende optredens!

Boek nu jouw kamer bij Jacob!

Al onze kamers zijn uniek en anders! Wij bieden een bijzondere combinatie van authentiek en modern, alles in een prachtige Twentse omgeving. 

Een bijzondere plek om te relaxen en te genieten van de comfortabele bedden en prachtige afwerking. In de pastorie met alle monumentale details, zoals houten spanten en hoge ramen met glas-in-lood of een zeer comfortabele kamer direct boven ons restaurant!

© 2023 Bij Jacob • Algemene VoorwaardenPrivacy Policy

website door