BOETIEKHOTEL

Over ons

Het gezicht achter bij Jacob Boetiekhotel is Annelie. 

Na vele verschillende baantjes in de horeca en al enkele jaren geproefd te hebben aan het ondernemerschap met een café in Utrecht, heeft zij sinds december 2022 dit prachtige boetiekhotel geopend. 

De passie voor de horeca is groot en zij hoopt met het nog te openen restaurant een heerlijke plek te creëeren voor jong en oud! Voor iedere hotelgast is zij nu het eerste aanspreekpunt en ook straks op de vloer van het restaurant zal zij als gastvrouw uiteraard veel te vinden zijn.

Samen met haar team verwelkomt zij jou heel graag als gast, om  je te laten genieten, relaxen en ontspannen bij Jacob!

Bij Jacob staat voor
no-nonsens, maar verfijnd en met continu oog voor kwaliteit en onze gast!

De Pastorie

Overnachten in een oude pastorie, gebouwd in 1911.

Naast de St. Jacobus de Meerdere kerk, aan het dorpsplein in Lonneker, heeft dit gebouw lange tijd als pastoorswoning gediend. De architect W. te Riele heeft de pastorie ontworpen en ervoor gekozen een enorm glas in loodraam te plaatsen in het trappenhuis. In dit prachtige, kleurrijke ontwerp staat de Heilige St. Jacobus de Meerdere op afgebeeld. Deze ‘Jacob’ was één van de 12 apostelen en draagt een schelp als attribuut, dat wij nu de Sint-jakobsschelp noemen. In het logo van bij Jacob is de schelp als basis gebruikt.

Op de eerste verdieping zaten al enkele kamerverdelingen, maar was niet elke kamer voorzien van een badkamer. In dit monumentale pand zitten veel unieke details, waaronder wandkasten die behouden moesten blijven. Waar dit tijdens de verbouwing in eerste instantie een beperking leek, heeft het juist fantastisch bijgedragen aan zeer creatieve oplossingen. Zo zijn er kamers waar je door een kast heen moet om op de badkamer te komen, om vervolgens weer een kast in te gaan om op het toilet te komen!

De tweede verdieping is omgetoverd van een kale, houten vloer naar zeven unieke kamers. Je slaapt hier onder de houten dakspanten, met uitzicht op de kerktoren of je zit naast een schoorsteenpijp op het toilet!

"We hebben geprobeerd met warme kleuren, mooie materialen en luxe comfort de beleving van het pand met de wensen van nu te combineren en geloven daar zelf zeer goed in geslaagd te zijn!"

Even binnen kijken...

BEKIJK MEER FOTO'S

Boek nu jouw kamer bij Jacob!

Al onze kamers zijn uniek en anders! Wij bieden een bijzondere combinatie van authentiek en modern, alles in een prachtige Twentse omgeving. 

Een bijzondere plek om te relaxen en te genieten van de comfortabele bedden en prachtige afwerking. Monumentale details, zoals houten spanten en hoge ramen met glas-in-lood, maar alles met de moderne luxe van nu!

© 2023 Bij Jacob • Algemene VoorwaardenPrivacy Policy

website door